N S UCH Nordisk W-15, Eur W-16 Voulez Vous Thelma "Ems"

Voulez Vous Thelma eller Emma som hun heter til daglig er under Int Nord Ch NW- 11, DKW-11, Nord W-10, JWW-10 NW-12 Voulez Vous Hidden Rock "Karma" og etter Nord Lv Lt By Ch Fidel Lusitano. 

Det ble to tisper i dette kullet og  de ble kalt V.V.Thelma & V.V.Louise etter filmen: Thelma og Louise. Dette er 4'dje generasjon av Voulez Vous hunder  .  Emma som hun heter nå, eies sammen med Anne Stine Berg som har kennelnavnet Schpindel og er kjent for sine flotte storpudler.

Louise ble desverre ingen utstillingshund. Men både hun og Ems er flotte pudler som har arvet det beste fra sine foreldre, som fantastisk gemytt flotte bevegelse og attityd. 

Det var et stort øyeblikk for meg når Micke og min import Ch Fiago's Tsvetochnoi Poljany og eget oppdrett Ch Voulez Vous Thelma ble BIR og BIM under rasedommer Carlos Renau på Europa Vinner utstillingen på Lillestrøm 2015.

  BIR og BIM mellom EDS

 Flash og EMs i BIR og BIM på Europa utstillingen på Lillestrøm 2015

 

Stamtavle Voulez Vous Thelma

 

"Emma" N SE UCH NORDJV-14 EUW-15 Voulez Vous Thelma  fikk tre gutter 04.2018.   Alle er levert nå.
Otto - Voulez Vous Mr. Topscore eies av Edgard Nilsen, Ole Petter Stenseth og Anita Byklum.
Isak - Voulez Vous Comeback eies av:Annamari Poutiainen, Finland
Cesar - Voulez Vous Foolproof eies av: Hilde Marita Bakka & Stig Olsnes Mælen, Voss
Vi ønsker valpene til Ems lykke til fremover
Ems_06Pappan til valpene er : Harbovi's Little Big Man, Lillemann. En kjempe elegant hanne med fantastiske bevegelser og stil og reisning.
 
Lilleman

Emma på utstilling

Ems Cert og 2 btk på SPK sin uts i Gøreborg 18.10.2014Ems Cert og BIM på SPK sin uts i Hassleholm 26.10.2014Emma på PudelNationalen i juni 2014 i Eskilstuna